dimecres, 24 d’agost del 2011

PERFILS BIOGRÀFICS (Cap. 2)






SUPERCHUCKY


LGQ: F/N 28/08/1980.


Va estudiar Ciències Polítiques i de l'Administració.
Treballa actualment al "Departamento de Contratación Administrativa de la Conselleria de Sanidad"?

És l'”enfant terrible” del seu partit, motiu aquest pel que l'han designat com portaveu del govern municipal.
La seva característica més accentuada és la incontinència verbal i l'autobombo.
És capaç d'estar parlant mig matí sempre i quan sigue contra els qui no pensen com ell.

És especialment mossegador amb els qui li porten la contraria o els qui li diuen les veritats a la cara (si és que els deixa parlar).

La seva concepció de la democràcia (com la del seu “quefe”) està molt i molt llunyana d'estar dintre dels paràmetres de la correcció i és especialment irreverent amb els conceptes d'igualtat, respecte i llibertat d'expressió.

Hauria estat molt més a gust en la època en que existia allò de la O.J.E. on possiblement hauria arribat a ser .... Cap de Centúria.

Segurament és “massoca” ja que diu que li agrada que li fotiguen canya perquè quanta més li peguen més li agrada i més punts fa dintre del seu partit.

Si hagués fet la “mili” s'hauria apuntat a la Legión? o a la C.O.E? o hauria buscat un “enchufe”a Servicios Administrativos?.

És dels qui li agrada manar però no sap ni sabrà governar perquè la seua pròpia personalitat li impedeix tenir el respecte degut als qui l'envolten.

Solament hi ha que veure'l caminar pel carrer girant el cap a tort i a dret.
No ho fa per curiositat de veure què passa al seu voltant. Ho fa per veure si el miren perquè està afectat per la síndrome del “gall dindi”.

Darrera de la seua imatge d'home segur d'ell mateix solament hi ha una cosa: UN ACUSAT COMPLEXE D'INFERIORITAT.

Segurament per això ha buscat i, possiblement, ha trobat “el millor partit” possible.


dimarts, 16 d’agost del 2011

ESCRIT NO PUBLICAT AL DIARIET PER OBRA I GRACIA DEL DIRECTOR AMB EL VIST I PLAU DEL SR. REGIDOR DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT



18 de juliol de 1936

Recordar per no oblidar una barbàrie



En aquest mes de juliol, el 18, va fer 75 anys que uns militars feixistes es van revoltar contra la Democràcia. Conseqüències d'aquesta rebel·lió foren els milers de morts, retràs cultural, econòmic, estraperlo, incautament dels productes de primera necessitat, misèria, fam, 40 anys de dictadura i por.

Al juny de 2011, a Vinaròs, ha passat un fet que no és lo greu que va ser l'alçament feixista del 36, clar que no, però si que és greu que el setmanari Vinaròs estiga dirigit, amb direcció obligatòria per un Director posat a dit com en les millors dictadures.

“Director”? Que ja va estar una temporada tallant el bacallà. Això si com es deu creure ungit celestialment ho feia des del “púlpito”.

Del “sr. Director” no sabem quina ideologia te. Canviar-se de jaqueta és una ideologia?.

Al plenari del 28/7/2011 el sr. Alcalde va dir que millor “director” no el tindríem doncs va ser senador socialista. Un senador que quan el fantasma de la guerra (Tejero) va entrar a les corts, quan gent de la UPI-Migjorn i altres companys érem a la porta de l'ajuntament per decidir què fer, ell passejava tant tranquil pel carrer Major. No s'havia enterat o no el preocupava?.

El 28 d'octubre de 2000, des de la trona pública, publicà al “Diariet” la seva homilia setmanal dient que a Catalunya, País Basc, País Valencià? Ensenyar la Llengua i la Cultura pròpia era crear terroristes,....”han impuesto descaradamente a todo el mundo su forma de ser, de hablar. És el caldo de cultivo de ese ambiente que provee i desgraciadamente proveerá terroristas mientras dure”... “Como cuando el asesor de lengua va de centro en centro tomando nota en que lengua están los membretes de los sobres... esto és el inicio, el caldo de cultivo, es terrorismo”

Ara 25/6/2011 presentació de J E Grañana com director del “Diariet”.

La pregunta que li volem fer al sr “senador” és:

El 18 de juliol del 36 rebel·lió militar, milers de morts,de soldats al front, de civils als pobles per bombardejos criminals, 40 anys de dictadura i tortures.

El Franco i companya a quina escola catalana o basca havien anat?

Fa poc que té el càrrec a dit i ja és posada en dubte la seva capacitat democràtica.

Natural que una persona pot canviar, be per ideologia o interès, pot passar de dretes a esquerres (no és el cas) o d'esquerres a dretes (si que és el cas).

La referència d'abans va passar al 2000, ha pogut canviar....però el 9/3/2011, Carles Mulet (de Compromís) denuncià al sr Esteller Grañana per un article publicat al web oficial de la Conselleria, titulat “Viva Franco” i acaba dient que “Un franquista convençut, que empra la web oficial de la conselleria per propagar el colpisme, mereix ser apartat de la docència perquè és un perill per al nostre sistema educatiu”...

Nosaltres afegiríem...”i per la llibertat d'expressió” DIMISSIÓ DEL DIRECTOR!!!!!!!



www.avmigjorn.org

dissabte, 13 d’agost del 2011

PERFILS BIOGRAFICS (Cap.1)





(La foto és de fa uns anys. Ara imagineu-lo amb americana i corbata i una mica més grassonet)

L'HOME AL QUI TOT “LI LA SUA”

JBJR: F/N 07/05/1965

És la pura imatge del triomfador (Yehaaaa!!!!!)

Segons ell és una persona de caràcter afable, dialogant i comprensiu.

Segons d'altres que han tingut la “sort” de tractar amb ell és una persona prepotent mancada de tota mena de sentit de l'oportunitat, un cregut, la viva imatge del que a Vinaròs en diem “un malcriat”.

Una de les seves principals virtuts és estar sempre en possessió de la veritat absoluta.

Presumeix de demòcrata però en poc més de mes i mig en el càrrec d'alcalde ja s'ha saltat la legalitat vigent en un parell de vegades i la opinió de la oposició “LI LA SUA”.

És, a nivell local, la màxima representació del revengisme polític propulsada des del odi visceral que li ha sabut transmetre el seu “pare polític”, “mandamas” a l'ombra i últim alcalde “ppro” amb qui, pels pèls, va compartir bancada al ple en la seva primera aparició a la legislatura 2003-2007 promocionat pel seu amic GGF, a qui ara li ha agraït el favor creant-li un lloc de treball a l'ajuntament per aproximadament uns 1.650,00€ mensuals i dues pagues extraordinàries.

Abans anava a esmorzar i a veure els partits del Barça amb els seus “amics” fins que el seu protagonisme polític ja no li deixa compartir els temps amb segons qui.

Des de 2003 a 2007 solament parlava per dir que ell abans no hi era i no podia opinar.

De 2007 a maig de 2011 s'ha omplert la boca una i altra vegada parlant de “chapusses” a les obres del passeig i de la mala gestió de l'equip de govern del PSOE/PVI.

Del mes de juny de 2011 fins ara les seves principals actuacions com alcalde han estat:

Nomenar director del diariet a un “reconegut democrata” que es passa per on vol el Reglament de funcionament aprovat en ple a l'any 2004 i encara vigent.

Mentir a través del seu Regidor d'Hisenda sobre la capacitat econòmica de l'ajuntament de Vinaròs.

Aprovar la “re instauració” de la taxa de recollida d'escombraries.

Incomplir les normes establertes per la Llei d'Hisendes Locals i treure d'on legalment no es podia els diners per pagar una part de la sentencia condemnatòria del Tribunal Suprem en el “cas Wandovsca” per un import total superior als 2.400.000,00 €,encara que segons ell mateix en declaracions a la COPE entre altres coses deia:

(Emma Bas – 11-11-09)

El portavoz del PP, Juan Bautista Juan, ha comparecido hoy para acusar al alcalde y el edil de urbanismo de "mentirosos e incompetentes".

Juan rememora también otros casos urbanísticos que, según Romeu y Balada, iban a esquilmar las arcas municipales y que, al final, han quedado en nada, como el caso Roca o el caso Wandovska.

Ves per on.....DEDICACIÓ ABSOLUTA...... a què?.

Ah!!! Se li oblidava al biògraf afeccionat: Ara presumeix “del màgnifico paseo maritimo de nuestra ciudad”. Ah ah ah.

Bo... i per si de cas no teniu imaginació us facilitem una altra imatge més recent.


dilluns, 8 d’agost del 2011

QUI ÉS MÉS EMBUSTERO?





És una pregunta complicada de contestar.

Perquè què és pitjor? Dir una mentida o falsejar la veritat?

La solució a aquest dilema li voldríem traslladar a EM (regidor d'economia i hisenda de l'ajuntament de Vinaròs, portaveu del PP en assumptes econòmics i financers al Ple de l'ajuntament i “acollonidor oficial” del govern del nostre poble).

Què és pitjor?

Dir al ple municipal, a la premsa i als ciutadans la mentida que no se podran pagar les nòmines del personal de l'ajuntament per manca de liquiditat o voler amagar que la Diputació Provincial haurà de liquidar vora de dotze milions (12.000.000,00) € pel cobrament de les taxes i impostos que carreguen les economies dels ciutadans-contribuents del nostre poble i que cada mes arriba als comptes municipals vora cinc-cents mil (500.000,00€) de transferència de l'Estat (uns tres milions fins a final d'any) per fer front als compromissos municipals de pagament?

Què és pitjor?

Dir durant vuit anys que mai se recolzarà una proposta amb imforme negatiu o objeccions de secretaria i/o d'intervenció o incomplir la Llei d'Hisendes Locals fotent ma a recursos econòmics obtinguts per vendes patrimonials (partida per a la construcció de l'auditori municipal) per fer front al pagament de part d'una sentència del tribunal Suprem conseqüència d'una collonada (una més) de l'últim alcalde del PP (el JM) que ens costa dos milions quatre cents mil (2.400.000,00€) al primer Ple extraordinari amb objeccions de l'interventor per tractar-se d'una despesa corrent?

Què és pitjor?

Dir que l'equip de govern del PP s'està plantejant renunciar a una subvenció del ministeri d'indústria per a la restauració del Barranc de Peturrero perquè no hi ha diners a les arques municipals o (en aquest cas si perquè és una inversió i podria ser adequat) fer una transferència de crèdit dels fons que encara hi ha a la partida de construcció de l'auditori quan els mateixos JB,LG i EM ja van dir que en aquesta legislatura no podrà construir-se per manca de les necessàries subvencions de la Generalitat?

Què és pitjor?

Parlar de falsa austeritat i de reducció d'assignacions econòmiques als concejals (especial i únicament als del govern se'ls pagarà més) o “d'amagatotis” crear una plaça d'assessor de serveis amb un cost superior al que va cobrar l'any 2010 i 2011 l'alcalde de Vinaròs amb dedicació exclusiva per a agrair “los servicios prestados i por prestar”a “un amiguito del alma” amb les inicials GG?

Ciutadans i ciutadanes de Vinaròs vos haveu deixat enganyar en campanya electoral i haveu triat.

Ara vos demano que no sigueu babaus, que obriu els ulls i que tanqueu les butxaques.

La darrera setmana de juliol ja vos van “clavar” els 38,00€ per vivenda per la taxa de recollida d'escombraries.

Suposo que abans de finals d'agost vos en fotran una altra de 100,00€ pel trasllat i tractament i si no és a l'agost serà al setembre.

Ja teniu el que volíeu.

Ara no vos queixeu.




dijous, 4 d’agost del 2011

ESPASES MANEN




En el “noble” esport de l'esgrima quan un dels dos “tiradors” se sent colpejat empra una expressió francesa “touché” (tocat) per tal de reconèixer-ho.

En el nostre cas cadascun dels vinarossencs i vinarossenques ho hauríem de cridar ben fort perquè, de veritat, que ens han tocat i ben tocats.

El nou govern municipal no para de tocar-nos.

Se queixen que en els pocs dies (mes i mig) que fa que se n'han fet càrrec de les regnes ja els comencen a caure massa crítiques (injustificades segons ells) des de l'oposició.

Lo fotut és que encara els queden quatre anys menys quaranta cinc dies i si els que queden són com els que porten fins ara, anem apanyats.

L'alcalde de la “LEGALITAT” se passa, per activa i per passiva, de pensament, paraula i obra el Reglament de Funcionament del Setmanari Vinaròs aprovat per un acord de Plenari de l'Ajuntament.

El regidor d'Hisenda (l'acollonidor econòmic) de l'Austeritat autoritza la creació d'una plaça d'assessor de Serveis (evidentment per a un amic i cobrant) a afegir als altres que ja existeixen, després diu en sessió plenària que a l'agost pot ser no es podran pagar les nòmines perquè l'ajuntament no te liquiditat i resulta que podent fer-ho no ha demanat cap bestreta de l'import que la Diputació ha de liquidar en concepte d'IBI per acabar reinstaurant la taxa de recollida d'escombraries amb l'excusa que no hi ha dinerets per a traslladar la brossa a Xixona quan hauria de fer quasi deu anys que l'hauríem de portar a l'abocador mancomunat del nord de Castelló.

I l'altre?

El regidor de Cultura, el RESPECTUÓS, el SOLIDÀRI, precisament ell, li diu populista a la proposta que fa un regidor de no cobrar res fins final d'any (l'alcalde i els regidors) i que els diners siguen dedicats a l'adquisició dels llibres escolars per a aquelles famílies que estiguen en situació econòmica precària.

Finalment... al Regidor d'ocupació se li omple la boca dient (en castellà, es clar) “El empleo és un objetivo básico de este gobierno” perquè COM CADA ESTIU DES DE FA ANYS s'han fet contractacions per a l'escola l'Illa i per a allò que abans se'n deia PAMER i se'n oblida que la reincorporació d'un ex-assessor de la Diputació del Sr. Fabra al seu lloc de treball a l'ajuntament ha causat, com mínim, que dos empleats interins de l'ajuntament hagen d'anar a engrossir les llistes de l'atur.

En francès diuen “touché”. En vinarossenc diem.... “tocat los collons”