dimecres, 23 de novembre del 2011

Segur que la culpa la té el Passeig de Vinaròs



El temporal marítimo complicó la situación ayer en Benicarló y Peñíscola. A primera hora de la mañana, Benicarló estaba incomunicado por casi todos sus frentes. Por el interior del término municipal, los problemas por las lluvias acumuladas durante la noche, provocaron el corte del Camino a San Gregorio en el paso subterráneo de la vía férrea. Por la costa sur, quedaba cortada la Ratlla del Terme con Peñíscola, a causa de la acumulación de agua por el temporal marítimo. En el paso del Barranquet, estaba cerrado el camino Artola y el de Ratxolar. La misma situación se vivía en las ramblas del norte del término municipal. La de Cervera tenía todos los pasos cerrados: Moliners, Ulldecona, Bomberos y Mar Xica. La Rambla de Aiguaoliva, que sirve de división con Vinaròs, también tenía todos los pasos cerrados.
Alrededor de la una del mediodía se recibió un aviso desde el ayuntamiento de Benicarló en todos los centros de enseñanza para que se suspendieran las clases vespertinas "ante el riesgo real de grandes trombas de agua", lanzado desde la conselleria de Gobernación. Dado el horario, en los centros de Infantil y Primaria no se pudo dar aviso a todos los alumnos, por loq ue algunos centros optaron por no suspender las clases. Los alumnos de la UNED y la Escuela Oficial de Idiomas, sí que vieron suspendidas las clases por la alerta, que no alcanzó, sin embargo, a los alumnos de la Universidad Popular.

dimecres, 16 de novembre del 2011

Si aquests son la mostra......pinten bastos






Vergonya els hauria de donar tenint les enquestes tant favorables i continuar fent l'unic que saben fer.... MANIPULAR (o intentar-ho quan la gent no se'n deixa)

No fa encara dues setmanes un cert personatge (segons ell politic i representant d'un partit a nivell local) dubtava de la fermesa de les declaracions fetes respecte al director del Diariet sense tenir en compte la majoria absoluta del PP a l'ajuntament, el caracter d'impresentable del regidor manipulador i/o al poc respecte que mereix qui se deixa dirigir i manipular per tal de fer el paper de Director del Setmanari (que pot influir en la llibertat d'expressió) i d'alguna altra cosa (que malauradament pot influir en la educació dels fills de molta gent).

Si tingueren una mica de vergonya se'n anirien tots dos cap a casa agafadets de la maneta.... pero ni en tenen ni la coneixen.

Altra cosa serà que els partits amb representació municipal (quan ho troben adient) se queixen de l'actuació dels srs.? Gandia i Esteller denunciant que els dos se passen pel forro del ous el reglament que ells mateixos van proposar i aprovar encara no fa tres mesos.

Perque hi ha que dir que a les reunions... qui no hi és solament pot parlar del que passa perquè algú li conta.

Els assistents a les reunions del Consell de Redacció del Diaret poden (si volen) testimoniar que al regidor - portaveu-plenipotenciàri del govern municipal se l'ha fet fora per no complir el reglament que ell mateix va redactar i aprovar.

Els assistents a les reunions del Consell de Redacció del Diariet podran donar testimòni de les decissions que el Director-manat-instruit pel que mana ha pres sense fer cas a les més minimes normes de la democràcia que diuen respectar.

Els assistents a les reunions del Consell de Redacció del Diariet podran donar testimòni de com un manat sense cap mena d'autoritat moral per presumir d'honorabilitat pot decidir quin article se publica i/o com se publica encara que el seu critèri (dedocràtic) estigue en contra de la opinió de la resta dels membres del consell

I això ha ha passat per ultima vegada el 15 de novembre.

Imagineu-vos què pot passar si els mestres d'aquests elements arriben a governar l'estat.

Alguns ja estem preparats i ja tenim els estris amanits per pegar a fugir..... per si hi ha un cas.... com el 23 de febrer de 1.981.

dimecres, 9 de novembre del 2011

A la gent d'esquerres de Vinaròs: CRIDA A LA REBELIÓ DEMOCRATICA





 
Si l'objectiu primordial de l'esquerra és que no ens governe la dreta, animem tota la població a participar activament en les eleccions del 20N per aconseguir els millors resultats per a la coalició electoral Esquerra Unida-Els Verds.
Hem de dedicar tots els nostres esforços en intentar que la coalició obtinga un bon grapat de diputats i diputades per a que el grup parlamentari IU-Los Verdes (EU-Els Verds) siga una força decisiva al nou Parlament espanyol i puguen ser la veu de l’àmplia indignació social existent davant les mesures adoptades pel govern al dictat de la UE i la Banca internacional. Les que podria adoptar el PP accedint al poder i quin caràcter ja coneixem davant dels retalls en educació i sanitat que ja estan executant en les CCAA on el PP governa
Hem de sumar contra això i per a presentar les mesures que impulsa el programa de la nostra coalició, amb els eixos fonamentals: un nou model econòmic que tinga com a principi la plena ocupació, l’impuls d’una nova economia i més redistributiva de la renda; la reforma de la llei electoral per aconseguir una democràcia real i participativa; la lluita contra el canvi climàtic i la substitució per energies renovables dels combustibles fòssils i l’energia nuclear, el transport sostenible i un nou model de planificació que lluite contra l’especulació, fomente la vivenda social de lloguer i la rehabilitació dels espais urbans degradats; la gestió pública de l’aigua i la protecció i defensa dels drets dels animals; una nova agricultura familiar i ecològica i per la sobirania alimentària; uns serveis públics sense retalls; avançar en la igualtat de drets i la lluita contra la violència de gènere; la cultura i la comunicació lliures i una política exterior fonamentada en la cooperació, la solidaritat, el diàleg entre els pobles, la pau i el desarmament.
La suma de vots de l’esquerra plural que representa la coalició EU-Els Verds pot suposar l’obtenció del primer diputat en un important número de províncies, com podria ser la d’Alacant, a més de les bones perspectives en València, escons que en quasi totes les circumscripcions anirien en detriment de les previsions del PP. Podem dir que en aquestes eleccions el recolzament a les candidatures de l’esquerra plural que suma un conjunt de forces d’esquerra i ecologistes, el suport a la coalició estatal IU-Los Verdes, serà el vot útil de l’esquerra, el vot que pot aturar l’avanç electoral del PP, Els Verds del PV cridem a la rebel·lió democràtica de la ciutadania indignada i colpida per la crisi econòmica, social i ecològica que patim i a tota l’afiliació per a treballar activament contra la resignació i per tal d’evitar la victòria electoral de la dreta que ni es desitjable, ni necessària.
Esquerra Unida-Els Verds es l’esquerra plural d’un País amb ocupació per a totes les persones, més lliure, més democràtic, més just i més verd que segueix SUMANT per a lluitar contra el poder de la dreta.

dilluns, 7 de novembre del 2011

Encara hi ha motius per a no resignar-se





Deu ser perquè la indignació ens arriba fins on ens arriba.

Deu ser perquè no confiem en els que ens han "governat" els darrers anys.

Deu ser perquè no ens varen avisar del que se'ns venia a sobre quan ells ja ho sabien.

Deu ser perquè quan ens ho van dir ens ho van dir tard i malament (com sempre).

Deu ser perquè no han tingut els pebrots suficients per fotre-li canya a qui més s'ho mereixia.

Deu ser perquè els polítics no ens mereixen cap confiança ni mica.

Deu ser perquè el futur el veiem cada cop més negre.

Deu ser perquè cada cop hi ha més aprofitats.

Deu ser perquè fa temps que varem perdre la consciència de classe.

Deu ser perquè preferim que ens donen pel cul els professionals....

Ens estem resignant davant la probabilitat que guanya les eleccions un partit sense propostes amb un cap de llista sense carisma... que no ens ofereix cap solució clara a la situació però del qui ja sabem el que cal esperar.

Com alguns ja comencem a tenir una edat i una certa memòria històrica solament podem dir una cosa:

La última vegada que van manar un gallec i els seus amics ens van estar donant pel sac durant mes de quaranta anys.

Qui vulgue repetir... que se resigne.

Qui ja en va tindre prou amb una vegada que pense que hi ha d'altres opcions i altres solucions abans que la resignació.