dijous, 15 de desembre del 2011

No cal maquineta de fer fotos




Posem que és dijous 15 de desembre de 2.011.

Posem que son les 11:15h

Posem que és la plaça de Sant Telm

Posem que a la plaça hi ha una senyal que prohibeix aparcar (en toda la plaza)

Posem que Manolo i Santiago estan xerrant.

Posem que arriba una tercera persona i manifesta: “Quins collons. Just baix la senyal que prohibeix aparcar a la plaça.... una furgoneta blanca d'una empresa que últimament treballa molt per a l'ajuntament”. “Com per a fer-li una foto”.

Posem que Manolo diu: “Vols dir que l'amo de la furgona no te algun familiar que treballa al Pirulí?”

Posem que Santiago respon: “Pos si. Tens raó, a algú te. Haurà anat a donar-li algun encàrrec”.

Posem que arriba un altre cotxe i estaciona al costat.

Posem que Manolo, Santiago i l'altre continuen xerrant de moltes coses que els interessen al costat de l'entarimat que hi ha al mig de la plaça.

Posem que xerrant, xerrant.... que si son verdes... que si son madures... que si la situació econòmica... que si això ho haurien avisat fa cinc anys.... se fan les 11:30h, els dos cotxes continuen estant aparcats on la senyal ho prohibeix i els tres desocupats xerren i xerren.



Posem que, de cop i volta, s'obren les dues portes de la furgoneta blanca i pugen dues persones.

Una és el propietari del vehicle o el fill del propietari del vehicle.

L'altra és el Regidor de Serveis de l'Ajuntament de Vinaròs.

Si, és ell.

És el titular de la Regidoria que encara no fa dues setmanes va publicar unes fotografies al Diariet volent acusar a un ciutadà de fer el que no predica.

És qui hauria d'haver fet complir l'ordenança de tinència d'animals de companya i, si les fotos son probatòries d'una actuació contraria a norma haver exigit a la policia la imposició de la sanció que estableix l'esmentada ordenança.

Posem que la pretensió de qui s'amaga darrere de “la Regidoria de Serveis informa” és solament intentar el desprestigi de la persona que surt a les fotos sense cap prova i no gosa fer denuncia formal perquè sap que al jutjat tindria totes les de perdre.

Posem que als tres que estaven a la plaça de Sant Telm no els cal fer cap fotografia d'amagat.

És prou amb el que veuen i en són tres.

El Regidor de Serveis de l'Ajuntament de Vinaròs no compleix ni les prohibicions que (suposem) ell mateix com membre del govern municipal proposa ni les fa respectar”

Xè, xè, xè......

dilluns, 5 de desembre del 2011

La regidoria de “chismorreo ciudadano” informa




Segons ens han informat fonts de tota credibilitat... el passat dissabte dia 3 de desembre va tenir lloc en un conegut restaurant de la ciutat un dinar de presentacions de les famílies Gandia-Querol i Torres-Ayza.

En el transcurs del dinar, tal com és de cortesia en aquestes ocasions, va produir-se el corresponent intercanvi de regals.

Al final de l'àpat va arribar el dolç moment de la petició de mà per part de la família Gandia-Querol en nom del seu fill Luis (llicenciat en Polítiques, empleat digital de sanitat, concejal de cultura, participació ciutadana i altres àrees i xerraire del govern municipal de Vinaròs i ......) als srs. Sebastian i Carmela pares de la srta. Torres-Ayza a la qual cosa van donar el consentiment al temps que fixaven la data de l'enllaç matrimonial pel dia 25 d'agost del proper any 2012.


Volem compartir la joia de les families i dels futurs conjugues.

Aquest desitg és més especial pel Luis Gandia perquè esperem que amb aquest compromís arribe a culminar les seves aspiracions personals. “No hi ha que mirar al darrere, hem d'esborrar el passat per llarg que aquest sia si el que tenim davant és allò que omple les nostres aspiracions pel futur encara que no sapiguem quant ha de durar”

Sentim no poder oferir-los el reportatge fotogràfic de l'esdeveniment perquè la càmera encara està en mans de la Regidoria de Serveis Municipals, encarregada de fer fotos als ciutadans i a les seues mascotes.