dimecres, 16 de novembre del 2011

Si aquests son la mostra......pinten bastos






Vergonya els hauria de donar tenint les enquestes tant favorables i continuar fent l'unic que saben fer.... MANIPULAR (o intentar-ho quan la gent no se'n deixa)

No fa encara dues setmanes un cert personatge (segons ell politic i representant d'un partit a nivell local) dubtava de la fermesa de les declaracions fetes respecte al director del Diariet sense tenir en compte la majoria absoluta del PP a l'ajuntament, el caracter d'impresentable del regidor manipulador i/o al poc respecte que mereix qui se deixa dirigir i manipular per tal de fer el paper de Director del Setmanari (que pot influir en la llibertat d'expressió) i d'alguna altra cosa (que malauradament pot influir en la educació dels fills de molta gent).

Si tingueren una mica de vergonya se'n anirien tots dos cap a casa agafadets de la maneta.... pero ni en tenen ni la coneixen.

Altra cosa serà que els partits amb representació municipal (quan ho troben adient) se queixen de l'actuació dels srs.? Gandia i Esteller denunciant que els dos se passen pel forro del ous el reglament que ells mateixos van proposar i aprovar encara no fa tres mesos.

Perque hi ha que dir que a les reunions... qui no hi és solament pot parlar del que passa perquè algú li conta.

Els assistents a les reunions del Consell de Redacció del Diaret poden (si volen) testimoniar que al regidor - portaveu-plenipotenciàri del govern municipal se l'ha fet fora per no complir el reglament que ell mateix va redactar i aprovar.

Els assistents a les reunions del Consell de Redacció del Diariet podran donar testimòni de les decissions que el Director-manat-instruit pel que mana ha pres sense fer cas a les més minimes normes de la democràcia que diuen respectar.

Els assistents a les reunions del Consell de Redacció del Diariet podran donar testimòni de com un manat sense cap mena d'autoritat moral per presumir d'honorabilitat pot decidir quin article se publica i/o com se publica encara que el seu critèri (dedocràtic) estigue en contra de la opinió de la resta dels membres del consell

I això ha ha passat per ultima vegada el 15 de novembre.

Imagineu-vos què pot passar si els mestres d'aquests elements arriben a governar l'estat.

Alguns ja estem preparats i ja tenim els estris amanits per pegar a fugir..... per si hi ha un cas.... com el 23 de febrer de 1.981.

1 comentari:

  1. Ens arriben notícies de la dimisió del Sr. Esteller de la direcció del Diariet i de l'escolta de la Missericordia.
    No esperem que els responsables donen a conèixer la veritable raó però ens agradaria la seua publicitat.
    La veritat sempre es millor deixar-la surar

    ResponElimina