dijous, 20 d’agost del 2009

POBLE BRUT, POBLE BRUT...

En el darrer ple Municipal varem preguntar per la neteja. Més concretament dels contenidors. Tal se val el que ens va dir el Senyor Alcalde o el Regidor que està al front d'aquest servei, tan se val els informes que ens puguen presentar, NO ENS HO CREIEM. NO ENS CREIEM RES DE RES.

Sols cal passejar un poc pel poble i fer una ullada als contenidors, tant els verds com els soterrats: FAN FÀSTIC!!!. Els contenidors verds els renten un poc la cara, gens a fons, a penes una vegada al mes i els soterrats no s’han netejat des del primer dia. Llavors la sensació de fàstic es veu incrementada per la pudor, que amb aquestes calors van sorgint del seu interior anunciant la proliferació de tot tipus de microorganismes que amb la descomposició del residus van demanant a crits un poquet de netedat. Hi ha un camió que l’Empresa o l’Ajuntament fa que es pare mig minut al davant de cada grup de contenidors soterrats, però sols ho fa vore, no els pot rentar perquè no es el vehicle adient.

Per un altra part, al voltant dels contenidors apareixen deixats de qualsevol forma quantitat de bosses de deixalles, que molta gent, per no tocar la tapa del mateix contenidor, per decidia o per qualsevol altre motiu inexplicable quan aquests dipòsits són buits, van apilant-los al seu voltant, impedint amb això que altres ciutadans puguen accedir al pedal que els obre. INEXPLICABLE.
Altre problema són els contenidors que estan prop d'algun establiment de restauració, NO TOTS, ni de bon tros, no són tots iguals. Aquets establiments i més ara a l'estiu quan són a ple rendiment, omplin el que està més prop, propiciant que aquells veïns que van a deixar la seua bosseta no tinguen més opció que deixar-ho fora, no els hi cap!. No cal ser molt intel·ligents per descobrir quins són aquests establiments, ells tot solets es delaten: VAN DEIXAN RASTRES. Reguerills de la porqueria que, a més a més, arrosseguen sense cap contemplació pel terra i senyalen l’origen d'aquests, que deixa una imatge llastimosa d'aquest poble que tant diem que estimem, deixen pel veïnat el sofrir la pestilència de la fortor de la corrupció de les deixalles del seu negoci.

No hi ha servei de cartró diari, el del vidre deixa molt a desitjar. Tot aquella bossa, caixa o paper que no es deixa dintre del contenidor corresponent el tiren juntament en el dels urbans. Reciclar per a què?, si des de l’Ajuntament no és fa el que es te que fer.

VOLEM SOLUCIONS JA!!!. Senyor Agustí Guimerà, JA N'HI HA PROU!!!

Associació de Veïns de Vinaròs "Migjorn"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada