dilluns, 31 de gener del 2011

Finalment he acceptat que sóc més tonto del que pensava


Dic això perquè si ja se'm va fer difícil entendre el posicionament dels dos partits de l'oposició a l'últim Ple (el de l'onze de gener) negant-se a acceptar que de una sentència del Tribunal Suprem pugue derivar-se la obligatorietat del seu compliment encara se'm fa més difícil entendre que com hi ha qui pot ser capaç de defensar els seus arguments quasi be vint dies després, quan el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha desestimat la sol·licitud de nul·litat del procediment.


Be.

La veritat és que el dia del Ple vaig arribar a la conclusió (entre d'altres) que al banc de l'oposició hi ha gent amb una preparació en temes legals que faria espantar a qualsevol.

Arribar a poder pensar que una sentència del tribunal Suprem (que és la màxima instància de recurs a l'Estat espanyol) pugue guardar-se en un calaix el temps que li interesse al condemnat ja és molt fort per a gent de poca intel·ligència com jo, però pensar que, si l'Ajuntament de Vinaròs se veu en l'obligació de demanar un préstec de mes de dos milions d'euros i aconseguir-lo en quinze dies, és molt fàcil és ofendre la poca intel·ligència que tinc.

Això de aconseguir préstecs d'aquests imports i amb aquesta celeritat solament està a l'abast d'algun ex-president d'alguna Comunitat Autònoma.

Però... ara que ho penso i tornant a la sentencia del suprem.... ja se perquè els srs. del PP són capaços d'insinuar el seu incompliment i que si s'actua així pot ser que no passe res....

Tampoc fa tants anys que, governant ells l'ajuntament de Vinaròs ja van fer-ho això de no fer complir una sentència de l'alt tribunal (en aquell cas favorable) i no va haver cap conseqüència..... total solament ha quedat un “bunyol” per sempre més a la plaça dels Escribano i ara, al cap i a la fi, el “bunyol” quedarà a les arques municipals, el pagarem entre tots i no es veurà.......

Be.
Ara diuen que encara queda l'empara del Tribunal Constitucional.

Sempre pot passar que si amb l'aprovació de l'Estatut de Catalunya van trigar tres anys en decidir.... amb una tonteria com esta de tant poc interès igual hi ha sort, se'n obliden de contestar i per silenci podem deslliurar-nos de pagar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada