dilluns, 21 de març del 2011

No ens en sortirem?




Quan semblava que me'n sortia de l'estat de dispersió anímica de la setmana passada... au... ara el constipat traïdor de començament de primavera, perquè... avui ha començat la primavera.... per si hi havia algú que no ho sabés.

HA COMENÇAT LA PRIMAVERA.

LA PRIMAVERA DE L'ANY 2011.

HA COMENÇAT LA PRIMAVERA D'UN ANY D'ELECCIONS MUNICIPALS I AUTONÒMIQUES.

A partir d'avui, oficialment, ja podem observar com floreixen els arbres.... com els jardins (públics i privats) del nostre poble s'omplen de nou d'aquells colors que cada any recuperem per aquesta època i també podem començar a observar, com cada primavera de cada quatre anys.... la recuperació al nostre entorn més immediat de fenòmens, pardals i animalons que feia temps que no observàvem (exactament quatre anys).

Si senyors i senyores HA ARRIBAT LA PRIMAVERA ELECTORAL.

Ha arribat el moment de preparar la recollida dels fruits de la sembra dels quatre últims anys.
Els uns s'apressen en deixar llestos els projectes que encara no s'han acabat per tal de poder oferir a la ciutadania una visió real de totes aquelles coses que s'han de valorar per tractar d'aconseguir la reelecció.
Els altres fan acumul de munició perquè com durant quatre anys l'únic que han fet ha estat tirar tota mena de bombes i projectils per tal de malmetre els projectes dels qui han estat treballant i s'han acostumat a disparar a tort i a dret, ara (per si de cas) volen tenir l'arsenal ben ple.
Ara també és el moment de fer-se fotos per a les eleccions i aquesta setmana toca INAUGURAR AMPLIACIONS HOSPITALARIES SENSE METGES I AEROPORTS SENSE AVIONS i passar de puntetes sobre les promeses que no s'han complert....



SENYORES I SENYORS.....HA ARRIBAT LA PRIMAVERA DE 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada