dilluns, 14 de març del 2011

Vinaròs per TV3



Avui estic una mica estreginós... , com el temps, i no voldria oblidar-me'n de donar les gràcies a les més de dues centes persones que el dissabte van aplegar-se fins la plaça de l'ajuntament a la concentració convocada per reivindicar que al nostre País Valencià torne a veure's TV3, sense cap mena d'entrebanc, com s'ha pogut fer els últims 25 anys i varen acabar xopes però satisfetes
Gracies a les associacions que van col·laborar en la convocatòria.

Gracies a la premsa per acudir a fer-ne la cobertura i especialment gracies a Hèctor Lecha que va presentar l'acte i a Noemí Polls que va llegir el manifest preparat per Acció Cultural del País Valencià.
Parlem d'una altra cosa seriosa.

Sembla ser que durant els deu dies que he estat absent fugint del soroll del carnaval s'han produït alguns fets que segurament caparan les esperances d'aquells que pensàvem que aquesta vegada si, l'esquerra del nostre poble aniria junta a les eleccions municipals.
Pos si.

Sembla ser que tornarem a repetir la història de sempre per no recordar la història.

Al 2007 van ser els uns i ara seran el altres, els mateixos que al 2003, els que li donen més importància a unes sigles que a unes idees, els que per sobrevalorar unes sigles pot ser siguen capaços d'anar a buscar gent de fora per a omplir una candidatura al nostre poble. Per a presentar una candidatura forastera capaç de dir que coneix el que necessita, políticament parlant, Vinaròs però que no coneix a la gent amb la que es relaciona cada dia.

Com sempre.... els que s'omplen  la boca de dir que s'ha de treballar pel poble....treballant per a la decepció.

1 comentari:

  1. És vergonyós que les esquerres d'un poble siguen tan inútils que no es puguen ajuntar per una cosa tan seriosa com són les eleccions. No veuen que el seu enemic és el PP i, per què no dir-ho, també el PSOE moltes vegades. I en lloc de lluitar contra els que fan del nostre país un desastre, prefereixen barallar-se entre ells. Són tan egoistes, tan narcicistes, tan poc pragmàtics...
    A Vinaròs, tan de bo m'equivoque, tindrem un alcalde del PP. I entre altres coses, els ho haurem d'agrair als que no han estat capaços d'unir-se per evitar que es fessen amb l'alcaldia.

    ResponElimina