dimarts, 16 d’agost del 2011

ESCRIT NO PUBLICAT AL DIARIET PER OBRA I GRACIA DEL DIRECTOR AMB EL VIST I PLAU DEL SR. REGIDOR DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT



18 de juliol de 1936

Recordar per no oblidar una barbàrie



En aquest mes de juliol, el 18, va fer 75 anys que uns militars feixistes es van revoltar contra la Democràcia. Conseqüències d'aquesta rebel·lió foren els milers de morts, retràs cultural, econòmic, estraperlo, incautament dels productes de primera necessitat, misèria, fam, 40 anys de dictadura i por.

Al juny de 2011, a Vinaròs, ha passat un fet que no és lo greu que va ser l'alçament feixista del 36, clar que no, però si que és greu que el setmanari Vinaròs estiga dirigit, amb direcció obligatòria per un Director posat a dit com en les millors dictadures.

“Director”? Que ja va estar una temporada tallant el bacallà. Això si com es deu creure ungit celestialment ho feia des del “púlpito”.

Del “sr. Director” no sabem quina ideologia te. Canviar-se de jaqueta és una ideologia?.

Al plenari del 28/7/2011 el sr. Alcalde va dir que millor “director” no el tindríem doncs va ser senador socialista. Un senador que quan el fantasma de la guerra (Tejero) va entrar a les corts, quan gent de la UPI-Migjorn i altres companys érem a la porta de l'ajuntament per decidir què fer, ell passejava tant tranquil pel carrer Major. No s'havia enterat o no el preocupava?.

El 28 d'octubre de 2000, des de la trona pública, publicà al “Diariet” la seva homilia setmanal dient que a Catalunya, País Basc, País Valencià? Ensenyar la Llengua i la Cultura pròpia era crear terroristes,....”han impuesto descaradamente a todo el mundo su forma de ser, de hablar. És el caldo de cultivo de ese ambiente que provee i desgraciadamente proveerá terroristas mientras dure”... “Como cuando el asesor de lengua va de centro en centro tomando nota en que lengua están los membretes de los sobres... esto és el inicio, el caldo de cultivo, es terrorismo”

Ara 25/6/2011 presentació de J E Grañana com director del “Diariet”.

La pregunta que li volem fer al sr “senador” és:

El 18 de juliol del 36 rebel·lió militar, milers de morts,de soldats al front, de civils als pobles per bombardejos criminals, 40 anys de dictadura i tortures.

El Franco i companya a quina escola catalana o basca havien anat?

Fa poc que té el càrrec a dit i ja és posada en dubte la seva capacitat democràtica.

Natural que una persona pot canviar, be per ideologia o interès, pot passar de dretes a esquerres (no és el cas) o d'esquerres a dretes (si que és el cas).

La referència d'abans va passar al 2000, ha pogut canviar....però el 9/3/2011, Carles Mulet (de Compromís) denuncià al sr Esteller Grañana per un article publicat al web oficial de la Conselleria, titulat “Viva Franco” i acaba dient que “Un franquista convençut, que empra la web oficial de la conselleria per propagar el colpisme, mereix ser apartat de la docència perquè és un perill per al nostre sistema educatiu”...

Nosaltres afegiríem...”i per la llibertat d'expressió” DIMISSIÓ DEL DIRECTOR!!!!!!!



www.avmigjorn.org

4 comentaris:

  1. Xè, de Vinaròs i et queixès17 d’agost del 2011, a les 19:46

    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Ha estat per indicació del Director de la publicació

    ResponElimina
  3. Xè, de Vinaròs i et queixes?17 d’agost del 2011, a les 21:23

    600 visites en 10 dies.
    Ens agradaria que n'hi hagueres més i també que deixeu els vostres comentaris.
    Ens ha de servir saver si anem be o anem torts.

    Gràcies

    ResponElimina
  4. Vaig llegir fa uns dies a un "diariet" un escrit que deia que els politics de l'ajuntament s'havien augmentat el sou, es això veritat??? es que no ho he tornat a vore escrit a cap lloc, o bé s'ha callat o bé jo estic confos. Si algú me ho pot aclarir. Moltes Gràcies

    ResponElimina