dissabte, 13 d’agost del 2011

PERFILS BIOGRAFICS (Cap.1)





(La foto és de fa uns anys. Ara imagineu-lo amb americana i corbata i una mica més grassonet)

L'HOME AL QUI TOT “LI LA SUA”

JBJR: F/N 07/05/1965

És la pura imatge del triomfador (Yehaaaa!!!!!)

Segons ell és una persona de caràcter afable, dialogant i comprensiu.

Segons d'altres que han tingut la “sort” de tractar amb ell és una persona prepotent mancada de tota mena de sentit de l'oportunitat, un cregut, la viva imatge del que a Vinaròs en diem “un malcriat”.

Una de les seves principals virtuts és estar sempre en possessió de la veritat absoluta.

Presumeix de demòcrata però en poc més de mes i mig en el càrrec d'alcalde ja s'ha saltat la legalitat vigent en un parell de vegades i la opinió de la oposició “LI LA SUA”.

És, a nivell local, la màxima representació del revengisme polític propulsada des del odi visceral que li ha sabut transmetre el seu “pare polític”, “mandamas” a l'ombra i últim alcalde “ppro” amb qui, pels pèls, va compartir bancada al ple en la seva primera aparició a la legislatura 2003-2007 promocionat pel seu amic GGF, a qui ara li ha agraït el favor creant-li un lloc de treball a l'ajuntament per aproximadament uns 1.650,00€ mensuals i dues pagues extraordinàries.

Abans anava a esmorzar i a veure els partits del Barça amb els seus “amics” fins que el seu protagonisme polític ja no li deixa compartir els temps amb segons qui.

Des de 2003 a 2007 solament parlava per dir que ell abans no hi era i no podia opinar.

De 2007 a maig de 2011 s'ha omplert la boca una i altra vegada parlant de “chapusses” a les obres del passeig i de la mala gestió de l'equip de govern del PSOE/PVI.

Del mes de juny de 2011 fins ara les seves principals actuacions com alcalde han estat:

Nomenar director del diariet a un “reconegut democrata” que es passa per on vol el Reglament de funcionament aprovat en ple a l'any 2004 i encara vigent.

Mentir a través del seu Regidor d'Hisenda sobre la capacitat econòmica de l'ajuntament de Vinaròs.

Aprovar la “re instauració” de la taxa de recollida d'escombraries.

Incomplir les normes establertes per la Llei d'Hisendes Locals i treure d'on legalment no es podia els diners per pagar una part de la sentencia condemnatòria del Tribunal Suprem en el “cas Wandovsca” per un import total superior als 2.400.000,00 €,encara que segons ell mateix en declaracions a la COPE entre altres coses deia:

(Emma Bas – 11-11-09)

El portavoz del PP, Juan Bautista Juan, ha comparecido hoy para acusar al alcalde y el edil de urbanismo de "mentirosos e incompetentes".

Juan rememora también otros casos urbanísticos que, según Romeu y Balada, iban a esquilmar las arcas municipales y que, al final, han quedado en nada, como el caso Roca o el caso Wandovska.

Ves per on.....DEDICACIÓ ABSOLUTA...... a què?.

Ah!!! Se li oblidava al biògraf afeccionat: Ara presumeix “del màgnifico paseo maritimo de nuestra ciudad”. Ah ah ah.

Bo... i per si de cas no teniu imaginació us facilitem una altra imatge més recent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada