dijous, 4 d’agost del 2011

ESPASES MANEN




En el “noble” esport de l'esgrima quan un dels dos “tiradors” se sent colpejat empra una expressió francesa “touché” (tocat) per tal de reconèixer-ho.

En el nostre cas cadascun dels vinarossencs i vinarossenques ho hauríem de cridar ben fort perquè, de veritat, que ens han tocat i ben tocats.

El nou govern municipal no para de tocar-nos.

Se queixen que en els pocs dies (mes i mig) que fa que se n'han fet càrrec de les regnes ja els comencen a caure massa crítiques (injustificades segons ells) des de l'oposició.

Lo fotut és que encara els queden quatre anys menys quaranta cinc dies i si els que queden són com els que porten fins ara, anem apanyats.

L'alcalde de la “LEGALITAT” se passa, per activa i per passiva, de pensament, paraula i obra el Reglament de Funcionament del Setmanari Vinaròs aprovat per un acord de Plenari de l'Ajuntament.

El regidor d'Hisenda (l'acollonidor econòmic) de l'Austeritat autoritza la creació d'una plaça d'assessor de Serveis (evidentment per a un amic i cobrant) a afegir als altres que ja existeixen, després diu en sessió plenària que a l'agost pot ser no es podran pagar les nòmines perquè l'ajuntament no te liquiditat i resulta que podent fer-ho no ha demanat cap bestreta de l'import que la Diputació ha de liquidar en concepte d'IBI per acabar reinstaurant la taxa de recollida d'escombraries amb l'excusa que no hi ha dinerets per a traslladar la brossa a Xixona quan hauria de fer quasi deu anys que l'hauríem de portar a l'abocador mancomunat del nord de Castelló.

I l'altre?

El regidor de Cultura, el RESPECTUÓS, el SOLIDÀRI, precisament ell, li diu populista a la proposta que fa un regidor de no cobrar res fins final d'any (l'alcalde i els regidors) i que els diners siguen dedicats a l'adquisició dels llibres escolars per a aquelles famílies que estiguen en situació econòmica precària.

Finalment... al Regidor d'ocupació se li omple la boca dient (en castellà, es clar) “El empleo és un objetivo básico de este gobierno” perquè COM CADA ESTIU DES DE FA ANYS s'han fet contractacions per a l'escola l'Illa i per a allò que abans se'n deia PAMER i se'n oblida que la reincorporació d'un ex-assessor de la Diputació del Sr. Fabra al seu lloc de treball a l'ajuntament ha causat, com mínim, que dos empleats interins de l'ajuntament hagen d'anar a engrossir les llistes de l'atur.

En francès diuen “touché”. En vinarossenc diem.... “tocat los collons”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada