dilluns, 10 d’agost del 2009

DE TOT UN POC

Setmanari “Vinaros”, 29 de setembre 1979: Noticiaci Local, Activitat municipal:

“Extracto de la sesión celebrada por la Comisión permanente el dia 18-10-1979”
“6º punto, abonar a D. Juan Ramón Sorlé Fuster la cantidad de cien mil pesetas por los daños ocasonados en la finca de su propiedad a consecuencia de la incineración de basuras en el vertedero municipal.”

Del 1979 al 2009 van 30 anys!,
30 anys que els polítics que han passat per l'Ajuntament, que han estat governant o oposant, no han sabut, o no han volgut, donar solució al problema gravíssim que tenim a Vinaròs i a les comarques del nord del País Valencià.

El responsable actual, el senyor Agustí Guimerà ens posa a parir per denunciar un perill per a la salut pública com és la crema descontrolada de residus urbans. Però a la Generalitat, que té les competències en la matèria, damunt que no dona cap solució, ens sanciona econòmicament, no li diu res. Podem avançar que aquest tema el portarem a Bruseles.

A finals del 2008, pels vols de l'octubre, en un plenari, el senyor Castejón quedà comissionat per “aconseguir” de la Generalitat la partida econòmica necessària per recuperar i fer l'antic projecte de la tan demanda i necessària estació d'autobusos.
En aquella època faltaven dos mesos per que la Generalitat aprovés els pressupostos (estaven encara oberts) i excusà la Generalitat dient que estaven tancats, cosa que no era certa.

Des de Migjorn vam dir que no tindríem estació d'autobusos.
Han passat 10 mesos i el diputado no ha badat boca, no sabem res.
Avui, 3 d'agost falten quatre mesos per acabar l'any 2009 i suposem que la Generalitat al setembre començarà a repartir els diners a les partides corresponents per fer els pressupostos. Esperem que el senyor Mariano se'n recorde del compromís adquirit públicament amb els seu poble.

El PP i el Bloc, parella de fet, ens podrien aclarir, però clar, sense demagògia, perquè l'Ajuntament, que som tots, els que van per amunt, els qui estan baix, i els qui estan aturats, per què hem de pagar a la Generalitat 37.000 € pel manteniment de platges i 20.000 € per al “Pezcologico”?
I no pot pagar (l'Ajuntament) 935 € a l'Associació de Veïns Migjorn de les despeses per organitzar la festa de la llengua de l'arribada de la Flama del Canigó?

Proposem a l'Ajuntament que demane a la Generalitat la transferència del manteniment de platges, amb la corresponent dotació econòmica. Segurament que les platges estarien més netes i el manteniment resultaria més econòmic.
Vergonya cavallers vergonya!!!

Vinaròs, agost 2009
"Associació de Veïns de Vinaròs Migjorn"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada