dilluns, 27 de juny del 2011

LA COSA NO ESTÀ MASSA CLARA




Encara no han passat quinze dies de la constitució del nou consistori i ja hem començat a notar l'efecte JB.
D'una banda hem pogut veure com en menys d'una setmana allò que fa un mes eren problemes per part de la Generalitat Valenciana quant a l'execució dels projectes proposats per l'anterior equip de govern de Vinaròs pel Plan Confianza ara ja són cartells penjats als carrers (allò que criticaven tant del PlaE) i col·locació de primeres pedres amb Conseller inclòs (aquells que encara no fa un mes solament venien a la seu del PP).

Però això no ha estat l'única cosa vinculada amb el nostre Ajuntament.
Sembla ser que el sr JB ha fet una roda de premsa per anunciar les primeres mesures de govern preses pels propers quatre anys i per comunicar a tota la població que no hi haurà dedicacions exclusives ni parcials i que ell mateix tindrà “DEDICACIÓ ABSOLUTA” al consistori i que dedicarà el temps que calgue en la seua funció com alcalde.

Això de la dedicació absoluta que s'ha presentat com una “novetat” no és més que un insult a tots els alcaldes que l'han precedit al nostre poble perquè se suposa que l'alcalde és alcalde les 24 hores del dia i així ho han fet tots els que ho han estat abans que ell.

Altra cosa és que s'abandone la pròpia feina i l'única tasca a fer durant tots els dies dels quatre propers anys sigue regir, administrar i vetllar pels interessos de tots els ciutadans de Vinaròs i a canvi, per aquesta “dedicació laboral exclusiva”, se pugue rebre un salari adequat.

Quan a l'austeritat tampoc són massa bones les impressions perquè si les matemàtiques no fallen i segons les declaracions del sr. JB els càrrecs electes ens acabaran costant més diners que l'últim any.

I, a més, tindrem que esperar a les sorpreses amagades sota el nomenament de càrrecs de confiança (els noms de les persones que els ocuparan i la categoria laboral que se'ls assignarà), que també costen diners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada