dilluns, 4 de juliol del 2011

OROS SÓN TRIUNFOS?




Sembla ser que allò que més preocupa als nous “mandamassos” de Vinaròs son els diners.

Tret de les festes de Sant Joan (de quin èxit ja s'han encarregat de penjar-li la medalla a la nova concejala sense tenir en compte que va ser l'anterior equip de govern qui les va programar) tot són temes econòmics.

Les primeres manifestacions del sr. JB ja van anar en el sentit de les dificultats que hi haurà per poder dur endavant projectes d'inversió.

A continuació la cosa va anar pel tema de les indemnitzacions als membres electes de la corporació.

La última va de manca de liquiditat perquè el gros dels ingressos via impostos no se fa efectiu fins el proper mes d'agost.

Tots els missatges van, com sempre, units a ferotges crítiques als anteriors governants per manca de critèri i de previsió, per tenir la ma foradada, per haver cobrat massa en les seues assignacions.....
És ben evident que lo que se vol és desviar l'atenció.

Que s'han gastat els diners dels anys de bonança? Segurament ells com que són premis Nobel d'Economia i sabien de cert la que venia ho haurien guardat.

Que se va gastar massa diners ens els sous de la dedicació exclusiva de l'alcalde i del concejal d'urbanisme? Per això ells (que quasi tots tenen feines assegurades a càrrec de l'administració pública i/o negocis que podran continuar portant) no se posen cap dedicació exclusiva i s'inventen la dedicació ABSOLUTA de l'alcalde (a 1.950€ al mes) i les presidències de Comissions que no s'han de reunir (per als altres deu de l'equip de govern a 1.150€ al mes) deixant les assignacions dels concejals de l'oposició en 450€ als mes.

Això ve a compte del Ple extraordinari del passat dia 1 de juliol que va ser on (evidentment amb els únics vots dels membres del govern) se van aprovar les quantitats a les que fem referència.

S'hi van dir coses que son certes, d'altres que no ho son tant segons com s'interpreten i d'altres a les que no se van fer menció.

Les certes són les de les assignacions aprovades a començament de la legislatura de 2007 forçades per les exigències del soci incomode i que van durar fins al ple de març de 2.010.

Les no tant certes son les dades del cost d'assignacions dels membres del govern durant el temps transcorregut del mes d'abril de 2.010 fins juny de 2.011.

Les que no se van mencionar van ser les dos reunions al mes dels portaveus (inclosos els del PP i del BLOC) que des del 2.007 fins març de 2.010 ens sortien per 1.000€ i als que ningú (ni els salvadors de la economia solidaria) van renunciar i que ens sortia a un càlcul d'uns 3.000€/hora o més.

Altres realitats son que els darrers temps els concejals de l'Ajuntament de Vinaròs (inclòs el sou de 2.000€ de l'alcalde en dedicació exclusiva) ens costaven 15.100€ cada mes i a partir d'ara (inclosos els 1.950€ de l'alcalde JB que podrà continuar amb el seu negoci) ens ens costaran 18.350€ (3.250€ més) cada mes.

Això pot ser la primera mostra de la reducció de costos del govern de l'austeritat.

De veritat... OROS SÓN TRIUNFOS?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada