dimecres, 13 de juliol del 2011

VA DE COPES!!!





Ahir dimarts 12 de juliol va tenir lloc el primer Consell de Redacció del Diariet de la nova època.

Fins aquí no hi ha res d'estrany perquè és normal que quan hi ha canvis al consistori també n'hi hague a tots els nivells, òrgans i estaments dependents de l'Ajuntament.

Lo fotut és que amb la entrada del nou govern municipal i amb el nomenament de nou director ja ensumàvem que res bo podia passar amb el Diariet.

I és que ja molta gent dubtava de la idoneïtat del nomenament del senyor Juan Esteller Grañana pels mèrits contrets i per la seva nul·la experiència en aquest tipus de tasques.

Si a aquests dubtes li afegim que la seva primera actuació va ser ordenar la modificació dels espais que fins ara tenien adjudicats els partits amb representació a l'Ajuntament comunicant-ho quan ja havien estat enviats els originals a la redacció i decidint el retall el mateix dia que havia d'entrar la publicació a impremta.....entenem que els qui l'han triat i nomenat estiguen més que contents A LA PRIMERA OCASIÓ JA HA DEMOSTRAT QUE SERÀ UN FIDEL EXECUTOR DE LES INSTRUCCIONS QUE REBRÀ.

Si a la aquesta actitud servil li afegim que NO CONEIX EL REGLAMENT APROVAT PEL PLE DE L'AJUNTAMENT I PUBLICAT AL B.O.P. AL MAIG DE 2.004....

Si al seu posicionament personal del que ha de ser la llibertat d'expressió li afegim el seu criteri sobre la utilització del llenguatge...

Si li afegim la ferotge defensa que d'ell en fa el nou regidor de Cultura (el senyor TRENET).... a qui se li pot posar tots els qualificatius que es vulgue menys el de defensor dels principis democràtics més bàsics i que, a més, és l'instigador amb la connivència, suposem, de l'alcalde ( el senyor JB) de l'incompliment del l'articulat del Reglament...

Arribem a dues fàcils conclusions:

  • El nou Director seguirà cegament les instruccions que se li donaran i farà lo que voldrà encara que sigue en contra de l'opinió del consell de redacció.
  • Els nous governants als qui se'ls ha omplert i se'ls omple la boca una i una altra vegada de veritat, dignitat i legalitat son (per si algú no ho havia entès encara) uns mentiders, uns indignes i uns instigadors i defensors de la il·legalitat.
O sigue que haurem de plantar cara o ... ens en haurem d'anar de copes per tal de perdre la consciència.

I això que encara no porten un mes governant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada