dissabte, 11 de juny del 2011

LLOPS AMB PELL DE CORDER



Per a avui 11 de juny de 2011, a les 11:00h del matí està anunciat aquell fenomen que a la naturalesa es repeteix tantes i tantes vegades però que en la vida política municipal és més espectacular perquè no és tant freqüent.

Avui a les 11:00h, al saló de Plens de l'Ajuntament de Vinaròs se podrà viure en rigorós directe l'inici de la metamorfosi de certes bestioles.

Avui s'inicia l'intent de canvi de pell d' espècimens encara no qualificats.
Avui, qui pugue, assistirà en directe rigorós al canvi de cara d'aquelles bestioles indefinides que ara fa quatre anys van donar l' espectacle més deplorable viscut a l'Ajuntament de Vinaròs en democràcia.

Avui aquells i aquelles seran persones amb el rostre radiant i els ulls humits d'emoció.

D'altra banda se podrà veure com aquells i aquelles que durant quatre (o més) anys ens han fet viure en un permanent estat de crispació municipal ara, per obra i gràcia de no se sap quin estrany encanteri, se convertiran en persones del tot respectuoses i exigents de respecte.

A partir d'avui a les 11:00h prepareu-vos, ciutadanes i ciutadans de Vinaròs, a assistir als atacs sobrevinguts d'amnèsia selectiva que patiran els onze personatges que han de regir el destí del nostre poble durant els propers quatre anys.

Prepareu-vos a veure com aquells que s'han estat queixant durant tant de temps de la manca de transparència per part de l'equip de govern, ara tancaran els documents amb pany i forrellat i solament donaran informació (i no tota) d'aquelles coses que ells creuran oportú.

Prepareu-vos per a veure els qui “centrados en ti” i compromesos amb Vinaròs treballaran solament per “ofrenar noves glories a Espanya” i complint amb escrupolosa puntualitat les instruccions que rebran de València governaran per fer allò que el seu partit els mane.
Prepareu-vos, en definitiva, a veure'ls i conèixer-los com són. Perquè més tard que prompte podreu veure que no són altra cosa que LLOPS AMB PELL DE CORDER

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada